9. des. 2010

Hjemmekos med Emmamor

I dag tidlig var vi trøtte alle man og Emma sa hun ikke var i form, så siden jeg er hjemme likevel fikk vi oss en kosedag sammen i førjulstida. Herlig å bare slappe av sammen. Vi satt lenge i pysjen og spiste frokost seint  før vi satte på en film og fyrte i peisen. Lillebror trava rundt oss og lekte seg. Den gutten bruker ikke rumpa som hvilepute ihvertfall. Han går og går og går og går.
Etter filmen og mens lillebror tok en dupp bestemte vi oss for å prøve ut det å lage kakaopinner. Jeg så fremgangsmåten en dag jeg satt å leste i bloggen til ceciliasverden  og fant ut at dette måtte være midt i blinken for min sjokolade elskende frøken. Fant frem skål og kokesjokolade og smelta den i vannbad. Emma syns det tok veldig lang tid altså...
Etterpå var det tid for å få sjokkisen over i formene. Vi valgte hjerte og blomst silikonformer fra Ikea. For det ble i følge Emma vakrest. :) Når sjokoladen vel var kommet i formene så stakk vi ispinner nedi og satte det hele i kjøleskapet.


Nå venter de bare på å bli pakket fint inn sånn at de kan gis bort til noen som trenger en god varm kopp ordentlig kakao i kulda. Men som Emma sa: "Mamma, vi kan ikke gi bort alle asså!"

1 kommentar: