24. des. 2010

Det er jul.....

Huset er vasket, kaker er bakt, nissene og englene er tatt frem og en deilig lukt av kongerøkelse, mandariner og pepperkaker brer seg utover stua. Og ikke minst: Hovmesteren har snubla seg igjennom nok en middag med miss Sophie. NÅ ER DET JUL! :) 



Ungene sover søtt med store forventninger til morgendagen og hva den måtte bringe. Tror den blir laaaang for storesøster her i huset. Allerede i dag har hun hatt problemer med å vite hvilken fot hun skal stå på og øynene blinker av forventning bare ordet julaften nevnes. Vi har slått ihjel noen timer først med vasking av hus, så med pynting av pepperkaker og til sist med pynting av hus i dag. Så nå er det bare å vente på inntoget som kommer og feirer med oss i morgen.







Da står kalkun på menyen. Og det er faktisk eneste gang i året vi spiser kalkun så det i seg selv er et høydepunkt. Og med min farmors hjemmelagde saus til smaker det himmelsk. Kommer jo til å rulle over i sofaen etterpå.

Er forøvrig veldig spent på hvordan det blir med julepynten når vår kjære lille apekatt (Samuel) oppdager den. Han er særs glad i nye ting og skal undersøke dem grundig og aller helst putte det i munnen. Så årets versjon av julepyntet stue innebærer at så å si ingenting står i Samuel høyde. Og juletre det kan vi bare glemme å ha i år for for det første hadde vi måtte tjore fast treet til alt det kan tjores fast til og for det andre kunne vi bare hatt pynt helt øverst oppe, så da droppa vi heller det.


Lille apekatten vår. :)

ØNSKER DERE ALLE EN RIKTIG GOD JUL!




 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar