26. des. 2010

Herlige juletid

Så var julaften over for denne gang også. Og som min lille Emma så fint sa det i dag: "Man blir sliten av all den her jula". Tror hun kjente på at det tok på kreftene å være oppspilt og spent en hel dag i går. Hun prøvde å starte dagen allerede kl 01.15. Var veldig klar for å stå opp å kikke i julestrømpa si da, men i og med at vi voksne ikke hadde gått å lagt oss enda gikk hun med på at julenissen nok ikke hadde vært her enda for han venter jo til vi alle sover.
Hadde en hyggelig julaftenfeiring her hjemme med alle 4 besteforeldrene og en oldemor på besøk. Deilig kalkun til middag med påfølgende riskrem til dessert og deretter kaker og kaffe. Skal jo ikke klage, men herregud så mett man blir på sånne dager. Jammen bra det ikke er så ofte selv om det er aldri så koselig.
Spente barn fikk besøk av nissen og et lass med pakker skulle åpnes. Her var det Emma som var mest ivrig på pakkene og alle som ville fikk hjelp til å rive av papiret. Samuel hadde nok greid seg fint med litt gavebånd og en papirbit så det ut til.
Det ble en koselig kveld med familien rundt oss og ikke minst en sein kveld for barna.

2 spente småtroll venter på besøk av familien.

 Samuels første møte med nissen. Han var jo ikke skummel i det hele tatt.


 Nøtteknekkeren min har fått hedersplassen oppe på den gamle sjenken vår. Denne ble kjøpt i Berlin da vi var der for å gifte oss for litt med enn 3 år siden. <3


Dagen i dag har vært en skikkelig behagelig 1. juledag. Vi sov lenge og spiste en sein og lang frokost med nystekt brød, kakao og godt pålegg. Herlig. Ungene har lekt med de nye lekene sine som ikke akkurat var få. Før vi dro til mine foreldre på middag i ettermiddag. Deilig å slippe å lage mat selv kjenner jeg. Godt å bli dullet med i dag. :)

Samuel fikk møte fenomenet juletre hjemme hos mine foreldre i dag. Vi har ikke satt opp et hjemme fordi han er så utrolig klåfingret at vi hadde kommet til å finne han langt oppi treet eller eventuelt under det. Helt greit å besøke noen med juletre da for å følge med han med argusøyne i forhold til treet en kveld eller to det greier vi. Han var veldig fasinert av lysene og gikk stadig bort for å kjenne på dem.

 Og når mormor har pyntet nedre del av treet med uknuselige kuler går det fint an å smake litt på dem også.

Ha en fortsatt god jul alle sammen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar