14. jan. 2011

Long time no see.....

Nå har det gått en stund siden sist innlegg. Ganske ufrivillig egentlig. Både ungene og gubben har vært syke, så har hatt litt å holde på med kan man si. Vaskemaskina har gått konstant og først nå begynner vi å skimte bunnen av skittentøysdunken. NÅ håper jeg vi har hatt vår dose for en god stund, selv om (bank i bordet) jeg har sluppet unna omgangssyken selv. 

Vi har brukt tiden til mye kos og avslapping og en aldri så liten skøytetur med Emmamor. Herlig å se som hun koser seg på skøytebanen og hun har virkelig fått taket på det selv om karrieren med skøyter på beina foreløpig har vært ganske kort. 





Litt bilder fra dagene hjemme også:




Nå er jo Herre VM i håndball også startet og da blir det jo litt å se på på tv. Det liker mor. :) Spiller ingen rolle heller om kampen er dårlig for man har da alltids noe fint å hvile øynene på utpå banen. Håper jo at de norske guttene kan gjøre det godt og krysser fingrene for det. HEIA NORGE!

I dag har jeg og Samuel dessuten hatt koselig besøk av endel forumdamer med barn. Veldig koselig. Fikk brukt snakketøyet litt og hygga oss sammen. Morsomt å se hvordan de små utvikler seg fra gang til gang.

1 kommentar: