9. feb. 2011

HIPP HURRA FOR LILLEMANN. SAMUEL 1 ÅR!!!!

Min lillemann er blitt stor (eller større, alt ettersom) og fyller 1 år i dag 9/2. Tenk nå er det et helt år siden vi møttes for første gang. 

Og nå er han 1 år og løper rundt beina våre og er full av spillopper og rampestreker. Alt dette selvfølgelig med glimt i øyet og et smil om munnen. ;) 

Dagen er blitt feiret med besteforeldre og oldemor på besøk. Masse kaker hører selvfølgelig med i bursdagsselskap og har man bursdag får man selvfølgelig også smake på godsakene. Noe Samuel gjorde med glans. Etter 4 kakestykker og en sjokoladebit sa mor stopp enda gutten maste om mer, mer og mer. Han spiste da også helt selv og da også med HELE kroppen. Gutten måtte hives i badekaret før legging for han var innsmurt i sjokolade og kake. Besteforedre og oldemor syns jo selvfølgelig det var helt herlig å se som han koste seg med kake, mens mor og far er glade det ikke er bursdag så ofte. :)

Mmmm.....kake


Nye støvler måtte jo prøves og som morfar så fint sa det: "Han ser ut som han er på vei tilbake til fiskeskøyta etter en fuktig tur på byen." Litt vanskelig for små føtter å manøvrere i stive nye støvler, men stilig når han begynner i barnehagen det blir han definitivt.

1 kommentar: