20. feb. 2011

En vinterdag i skogen

I herlig og passe kaldt vintervær dro vi i dag til skogs utstyrt med kjelker, ski og en sekk med masse godt i. Deilig å være ute mesteparten av dagen igjen. Det er lenge siden vi har fått til nå grunnet stadig sykdom etter jul. Men nå var det heldigvis duket for en dag i det fri. 





Vi dro opp i bymarka nærmere bestemt til gråkallen skileik, så Emmamor kunne boltre seg i mange og varierte utfordringer med ski på beina. Å gå bare bortover er nemlig for tamt for denne jenta. Jo fortere det går og brattere det er jo mer morsomt har hun det enten det er på ski eller annet fremkomstmiddel.


Samuel fikk kjørt akebrett og kjelke før det var tid for en god lang dupp. Han syns nok ikke vintersko er det beste man kan ha på beina akkurat og var særs lite fornøyd med å måtte gå i sådanne. Tenke seg til sånn frekkhet og gjøre han ustødig liksom. Men på akebrett eller i armene på morfar susende på ski nedover bakken var han særs fornøyd. Ser ut til at også denne karen er bygd for fart og spenning. Lurer på hvor de har dette fra. Mamman deres er ihvertfall ikke sånn i det hele tatt.




Håper på masse sånn vær fremover så vi kommer oss ut på flere sånne turere. Det gjør godt for kropp og sjel. :)

Litt flere bilder fra dagen:




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar