9. mars 2011

Samuel er blitt barnehagegutt

På mandag var det klart for Samuels første dag i barnehagen. Han har fått plass i samme barnehage som Emma er i og hvilken fantastisk barnehage er ikke det. Mannen var med han på første dag og gutten var aldeles klar for sitt nye liv som storgutt i barnehagen. Trava rundt som om han alltid hadde vært der og strakte hendene i været mot de som jobber der for å få bli med på moroa. Brydde seg ikke om pappan i det hele tatt. Men etter et par timer var han trøtt som ei strømpe så nok var nok for 1. dag.

Tirsdag kom og han var klar for en ny dag med morro. Mannen var der en time med han fordi de skulle ha en sånn 1. samtale, så dro han hjem med avtale om at de skulle ringe etter han hadde sovet eller før dersom det var behov. Timene gikk og ingen telefon. :) Kl 2 ringte de å fortalte at nå var han våken, men at han ikke behøvde å skynde seg for gutten hadde det topp.

I dag har han vært hele dagen alene (9.30-14.30) uten problemer. Han storkoser seg og sjarmerer både store og små. Sin første barnehage-kul fikk han i dag og etter et stunt under lek. Men det hører med til det harde livet som storgutt. :) Så nå anser vi lillegutt som ferdig innkjørt etter hele 3 dager i bhg. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar