27. mars 2011

Litt fra den siste tiden

Lenge siden jeg har fått skrevet igjen nå, men jeg kommer sterkere tilbake. Den siste tiden har vært preget av travle tider og litt sykdom på både liten og stor. Men vi har også fått kost oss sammen og fått gjort masse morsomt og spennende. 

Emma har fått begynne å kjøre slalom etter å ha mast en god stund om akkurat dette. Og skulle Emma kjøre så ville mor henge seg på. Like greit å øve i barnebakken for mor og når det er over 15 år siden sist slalomski var på beina. 


Etter et par timer i bakken var hun klar for å kjøre alene og det gikk over all forventning. Herlig å se hvor fornøyd hun var med seg selv etterpå. Og hun måtte tvinges til å ta en pause for å spise litt. Heiv i seg bittelitt mat før hun satt halvveis oppe i heisen i barnebakken igjen.


Det nærmer seg dessuten med stormskritt tiden for at Emma ikke lenger er barnehagejente. Mor er ikke overbevist om at det er noe å glede seg til, men jentungen har trua på at dette blir stort. Hun gleder seg helt villt og var strålende fornøyd da dagen for innskriving på skolen endelig kom. Hun er så heldig at hun skal få begynne på en ganske så ny skole med alt av nytt teknisk utstyr og store fine rom som med enkle grep kan deles opp i små. 

Stolt snart skolejente på innskriving.

Vi har også vært på skiskole gjennom allidretten, noe som Emma syns var kjempeartig. Hun liker veldig godt å bli utfordret på nye ting og er sjelden redd for å prøve. Kan jo være både positivt og negativt det selvsagt.....





Samuel liker seg bedre og bedre utendørs uten vogn nå og da er det jo mye lettere å ha han med på ting som skjer utendørs. Han hater jo å ha på vintersko, så løsninga for oss har blitt stonz selv om han går stødig både inne og ute. Forskjellen mellom å ha han med seg ut med og uten sko er som himmel og helvete omtrent. Med sko er han illsint og sitter bare kjefter og gråter, mens med stonz på traver han omkring og kikker på alt og alle. 



Han har også fått prøve seg på lekeland igjen. Og det var mye morsommere denne gang enn sist. Han klatrer og inspiserer hver minste lille ting. Alt skal undersøkes grundig av små fingre og innimellom munnen også. 


Favoritt lekene hjemme for tiden er musikkstolen fra fischer price og de nye støvlene fra katvig. De kan både kastes, brukes på hendene, til nød på beina og spises på.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar